14.9 C
Lloret de Mar

La programació teatral d’aquesta temporada es presenta aquest divendres amb un acte obert a tothom

Justo Molinero serà l'encarregat de donar el tret de sortida aquest dissabte amb l'espectacle 'El hombre, la gran chapuza de Dios'.

Cartell de Justo Molinero
Cartell de Justo Molinero

Darreres Notícies

La nova programació de teatre es presenta aquest divendres, amb un acte obert a tothom. Hi haurà intervencions d’alguns dels protagonistes i es farà un tast dels espectacles programats.

servicios profesionales jimenez

La directora del teatre, Amaranta Gibert, ha explicat que la cartellera es divideix en tres línies. La primera, en el paper de les dones en el món teatral. La segona se centra en la figura de Federico García Lorca, de qui l’any passat es va celebrar el 80è aniversari del seu assassinat. I la tercera pretén fomentar les noves dramatúrgies. També hi haurà dos espectacles destinats a un públic jove, a qui se li presenta el teatre com un espai de joc.

En aquesta presentació també es donaran a conèixer les visites teatralitzades que es preparen per aquesta temporada als equipaments del Museu Obert de Lloret (MOLL).

L’acte es farà al teatre, a partir de les vuit del vespre d’aquest divendres i està obert a tothom fins a completar l’aforament. Les invitacions es poden recollir al Museu del Mar, al Puntet i al Centre Cívic del Rieral. Els assistents podran comprar entrades per alguns dels espectacles a preus reduïts.

I si divendres es presenta la temporada, dissabte ja s’inaugura amb el primer espectacle. Justo Molinero serà l’encarregat de donar el tret de sortida amb l’espectacle El hombre, la gran chapuza de Dios. Es tracta d’una proposta en clau d’humor, en què Justo Molinero estarà acompanyat de l’artista Jonathan Santiago i altres companys de la ràdio.

Donada l’elevada demanda d’entrades, es faran dues representacions. La de la tarda, ha quedat plena. I la de la nit, a les nou, compta amb les últimes places disponibles. Valen 30 euros.

spot_img

El + Vist