7.3 C
Lloret de Mar

Prop de 60 usuaris del Casal de la Gent Gran aniran a veure el ballet de ‘Don Quixot’

Els usuaris de l'equipament mostren un gran interès pel ballet clàssic, tal i com va passar amb 'El Ball dels Cignes'.

Cartell de l'espectacle
Cartell de l'espectacle

Darreres Notícies

Prop d’una seixantena d’usuaris del Casal de la Gent Gran aniran a veure ballet clàssic aquest divendres. Es desplaçaran en autocar fins a l’auditori de Girona per veure “Don Quixot”, amb el Ballet de Moscou.

servicios profesionales jimenez

Aquesta serà la segona sortida que faran des de l’equipament per anar a veure un espectacle de la mateixa companyia. Ja ho van fer el passat mes de maig amb “El Llac dels Cignes”. Wendy Osborne, del Casal de la Gent Gran, explica que “la companyia ens va tornar a fer la proposta d’anar a veure aquest espectacle i no ens ho vam pensar”.

El Ballet de Moscou va ser fundat l’any 1989 i ha realitzat gires arreu del món. Actualment, representa algunes de les millors peces de dansa clàssica com, per exemple, “El Llac dels Cignes”, “La Bella Dorment”, “Romeo i Julieta” o “El Somni d’una nit d’Estiu”. Aquest divendres, a l’auditori de Girona, portaran a escena “Don Quixot”, que ha generat una gran expectació des del Casal de la Gent Gran.

L’espectacle comença a les 9 de la nit. La sortida, des de Lloret, serà a les 7 de la tarda. El bus compta amb prop de 60 places, que estan totes plenes, i hi ha llista d’espera. El preu de l’entrada és de 20 euros, que se sumen als 3 euros del desplaçament.

spot_img

El + Vist