14.8 C
Lloret de Mar

Prop d’un centenar d’alumnes han participat a la cursa BTT de l’Estudiant de Ferro

Són de 3r i 4t d'ESO i de Batxillerat de l'Institut Escola, l'Institut Rocagrossa i el col·legi Immaculada Concepció. La prova, de 24 quilòmetres, s'ha fet aquest matí.

Els alumnes a mitja prova
Els alumnes a mitja prova

Darreres Notícies

Prop d’un centenar d’alumnes estan fent aquest matí la prova de BTT de l’Estudiant de Ferro. Són de 3r i 4t d’ESO i de Batxillerat de l’Institut Escola, l’Institut Rocagrossa i el col·legi Immaculada Concepció.

L’Estudiant de Ferro comença amb una cursa a peu de 12 quilòmetres, que es va fer al desembre i acaba al juny amb una travessa de mar, amb una distància de 600 metres i una altra de 1.500 metres. Al mig, hi ha la prova de bicicleta de muntanya, que s’ha fet aquest matí.

Un avituallament a mig camí (Institut Rocagrossa)

L’organitzen els alumnes del cicle formatiu de conducció d’activitats en el medi natural de l’institut Rocagrossa. Cap de les tres proves no és obligatòria, sinó que els estudiants la fan pel plaer de superar-se a si mateixos i practicar esport. Un dels professors del centre, Quique Molina, explica que és una iniciativa que sol agradar molt als alumnes.

A banda de fomentar la pràctica esportiva, l’Estudiant de Ferro també es marca l’objectiu de donar a conèixer l’entorn del municipi als joves.

Sortida de la cursa (Institut Rocagrossa)

La prova que sol aglomerar més persones és la de córrer, tot i que els professors estan molt contents de la resposta que té també la de bicicleta. El recorregut és de 24 quilòmetres, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme, i passa per diferents corriols dels boscos de Lloret. Quique Molina assegura que és apta per a tots els estudiants.

L’Estudiant de Ferro, que arriba a la quarta edició, va néixer a l’Institut Escola i s’hi ha sumat els alumnes de diferents centres de la vila que els agrada córrer, anar en bicicleta o nedar al mar. Tots els que fan les tres proves, reben el diploma d’Estudiant de Ferro.

spot_img

El + Vist