22.6 C
Lloret de Mar
Museu del Mar, seu de l'escape room..

Propostes culturals, adreçades a tota la família, per Setmana Santa a Lloret

Hi haurà un taller per buscar ous de Pasqua als jardins de Santa Clotilde i un escape room al Museu del Mar.

Museu del Mar, seu de l'escape room..

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’omplirà de propostes culturals per a tota la família de cara a la Setmana Santa: amb el taller per buscar ous de Pasqua als Jardins de Santa Clotilde i l’escape room per a majors de 13 anys a dins del Museu del Mar.

Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural, exposa que són activitats variades, adreçades especialment a “públic local i familiar“. Argumenta que “solen tenir força demanda, i per això ampliem dies i horaris”.

cartell taller ous pasqua jardins

El taller dels ous de Pasqua, adreçat a partir de 4 anys, tindrà lloc els dies 3, 4, i 5 d’abril, a les 10.30h i a les 12h. Mentre que l’scape room s’ha programat l’1, 2, 7, 8, i 9 d’abril (tant el primer com el segon cap de setmana de Setmana Santa), a les 20h.

Les entrades, que són limitades, ja estan a la venda. Per a més informació, contacteu amb el Museu del Mar, al telèfon 972 36 44 54 o bé al web patrimoni.lloret.cat.

Escala de Can Font
Escala de Can Font

A més, aquest mes d’abril comença la ruta indiana i visita a Can Font en català. Tindrà lloc tots els dissabtes fins al mes d’octubre, a les 10h.

spot_img

El + Vist