18.8 C
Lloret de Mar
L'acte d'entrega del xec a Punt d'Equilibri

Punt d’Equilibri rep 2.500 euros de la campanya solidària dels mocadors de Santa Cristina

L'Associació de Comerciants i l'Ajuntament han fet entrega del xec aquest matí.

L'acte d'entrega del xec a Punt d'Equilibri

Darreres Notícies

L’Associació de Comerciants i l’Ajuntament han donat 2.500 euros a l’associació Punt d’Equilibri. Són els diners recaptats amb la campanya solidària dels mocadors de Santa Cristina.

La presidenta i fundadora de Punt d’Equilibri, Constanza Ángel, està molt agraïda d’aquesta aportació. Assenyala que, aquest 2021, han arribat a més d’una seixantena de famílies i, amb aportacions com la que han rebut avui, podran seguir ajudant-ne més. Són famílies que tenen infants o adolescents amb problemes en l’aprenentatge.

“Que ens hagin donat l’oportunitat de donar-nos els diners recaptats amb els mocadors de Santa Cristina és un honor i podrem ajudar a moltes famílies amb aquests diners”

Constanza Ángel

El president de l’Associació de Comerciants, Edu Temprano, creu que és una molt bona iniciativa i espera seguir-la impulsant cada any perquè serveix per ajudar famílies necessitades del municipi.

“Donem els diners recaptats a una associació que doni un suport a la gent del poble amb necessitats”

Edu Temprano

El xec dels 2.500 euros l’ha entregat aquest matí l’alcalde, Jaume Dulsat, que remarca la bona tasca que duu a terme Punt d’Equilibri.

“És una molt bona xifra, un miler d’euros més que l’any anterior, que van per a Punt d’Equilibri que crec que fa una molt bona tasca”

Jaume Dulsat

Recordem que, cada estiu, els comerciants de Lloret reparteixen mocadors de Festa Major per a la celebració de Santa Cristina. Uns mocadors que tenen el preu simbòlic d’un euro que cada any es destina a una causa diferent.

spot_img

El + Vist