19.8 C
Blanes
Els Maduixots enlairant un pilar la Diada del 2022 (Ajuntament de Lloret de Mar)

Puntaires, castellers, cançons tradicionals i ofrena floral, a la Diada Nacional de Catalunya

La celebració arriba dilluns, 11 de Setembre, i es concentrarà entre la Plaça de la Vila i el passeig Verdaguer.

Els Maduixots enlairant un pilar la Diada del 2022 (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Dilluns és 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, i a Lloret de Mar s’ha programat un matí farcit d’activitats. Hi haurà puntaires, castellers, música i la tradicional ofrena floral per dibuixar la senyera, amb la col·laboració de nou entitats de la vila.

Pel que fa als castells, els Maduixots de l’alt Maresme i la Selva enlairaran un pilar de quatre amb el toc de les gralles, tal com explica Andrea Almenta.

“Tenim moltes ganes d’anar a Lloret, és el segon cop que venim, l’any passat ja ho vam fer i esperem amb moltes ganes ser-hi, amb tots vosaltres”

Andrea Almenta
circo de las estrellas

Pel que fa al concert coral, per primera vegada es farà amb la Coral Unió Lloretenca i els Amics de la música, que comptaran amb la col·laboració de la cantant Tània Matas i la violinista Natalia Ursataia.

Als membres de la Coral Unió Lloretenca, segons el seu director, Manel Alsina, els agrada molt participar a la Diada i a tots els actes on puguin cantar i, si és acompanyats com en aquest cas, millor.

“Al cor ens agrada cantar a tot arreu i, quan és col·laborant amb altres músics, fins i tot és més divertit, perquè és un repte per trobar com fer-ho i encaixar-ho tot, i és xulo”

Manel Alsina

La presidenta dels Amics de la Música, Silvia Castillo, assegura que estan molt satisfets de poder col·laborar amb aquesta jornada tan destacada pels catalans.

“És un dia molt especial per a tothom i per a nosaltres també, per la Natalia i jo, que no som catalanes, però ens sentim catalanes, perquè fa molts anys que vivim aquí”

Silvia Castillo

També està molt contenta de venir a cantar a Lloret Tània Matas.

“Estic molt agraïda i em fa molta il·lusió poder cantar en aquest acte i també em faria molta i molta il·lusió que vingués moltíssima gent i que cantés amb nosaltres”

Tània Matas
tania matas
Tània Matas

La celebració començarà a dos quarts de dotze, a la Plaça de la Vila. Excepte la trobada de puntaires, que començarà a les deu i s’allargarà fins a la una.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist