17.6 C
Lloret de Mar

‘Queda’t així’, la gira d’estiu de Joan Dausà, al festival Som de Mar

El cantautor, que passa un dels moments més dolços de la seva trajectòria musical, actuarà demà divendres, a les 22 hores, als Jardins de Santa Clotilde.

Joan Dausà (Instagram)
Joan Dausà (Instagram)

Darreres Notícies

Joan Dausà actua demà a la nit al Som de Mar. El cantautor de Sant Feliu de Llobregat porta a Lloret la seva gira d’estiu titulada Queda’t així, que és també el nom de la cançó que ha publicat aquest estiu i on s’aparta de la seva zona de confort per oferir-nos una peça molt moguda i ballable, que parla de la necessitat de gaudir i ser conscient del moment present i dels projectes que s’allarguen en el temps i que aporten felicitat i estabilitat.

En aquest sentit, el concert pretén seguir la seva línia habitual de reflexió i nostàlgia, però també busca fer bellugar el públic.

“La idea és moure’ns entre la reflexió i la nostàlgia, que és un terreny que a mi m’agrada i m’interessa, però també un espai més de celebració, després de dos-tres anys complicats”

Joan Dausà

No hi ha cap dubte que Joan Dausà està vivint un dels moments més dolços de la seva trajectòria musical i la gira d’estiu l’ha portat per festivals com Cap Roig, Cruïlla, Arts d’Estiu, Cerdanya Music fest o Terramar i demà al vespre serà al Som de Mar de Lloret, on assegura que arriba amb moltes ganes.

“Acabar de recollir fruits d’una gira d’estiu que ens ha portat moltes alegries, les cançons connecten amb la gent i ens ho estem passant molt bé als concerts”

Joan Dausà

Tal com indica el nom del seu últim disc, Ho tenim tot, Joan Dausà vol fer una crida al positivisme i remarca que no hem de centrar-nos en allò que no podem aconseguir, sinó que hem de valorar el que tenim i que ens fa feliços.

“Seguir adonant-nos que potser ho tenim tot si ho valorem; no cal tenir-ho tot per tenir-ho tot, en el fons, és més valorar el que tens i aquí fer-te fort”

Joan Dausà

En el concert d’aquest divendres oferirà temes del seu últim disc, Ho tenim tot, i també moltes de les seves cançons que ja s’han convertit en clàssics.

Com tots els concerts del Som de Mar, l’actuació començarà a les deu de la nit, tot i que el village amb els artistes locals obrirà portes a les vuit i la zona de restauració de Sa Boadella, a les sis.

Abans de Joan Dausà, avui passaran pel Som de Mar els Boney M. i, de cara a dissabte, tancaran el festival Els Pets.

spot_img

El + Vist