17.7 C
Lloret de Mar
Deixalles trobades aquest diumenge a Lloret.

“Quedem esgarrifats dels abocaments de residus als boscos de Lloret”

Això conclou la regidora Marina Nicolàs, després de la neteja popular feta en el Dia Mundial del Medi Ambient.

Deixalles trobades aquest diumenge a Lloret.

Darreres Notícies

Dos congeladors, una pica de lavabo, feixos de cartró, bidons metàl.lics, envasos de plàstic, llaunes, ampolles i pots de vidre, a més de roba, un matalàs, burilles i altres deixalles.

Fins a omplir 15 metres cúbics, una xifra important. Tot plegat s’ha recollit aquest diumenge en la neteja popular feta a Lloret de Mar. La iniciativa ha comptat amb un seguit de voluntaris -la majoria, nens i nenes-, amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient.

Un grup de voluntaris de la neteja popular
Un grup de voluntaris de la neteja popular

Els espais han estat el Turó d’en Buch, l’ermita Sant Quirze, el barri de Puig Ventós, els voltants de la comissaria de la policia i un tram de la riera, al darrere de les naus industrials.

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, conclou que continua el problema de l’abocament de residus. “Quedem esgarrifats de tot el que trobem, no entenem que hi hagi gent que es preocupi tan poc per l’entorn”, afegeix.

La regidora Nicolàs amb un grup de deixalles
La regidora Nicolàs amb un grup de deixalles

La regidora recorda que els veïns tenen a la seva disposició la deixalleria, per anar a dipositar els residus, així com el servei de recollida a domicili, que també és gratuït, per a voluminosos.

Deixalles trobades en la neteja popular d'aquest diumenge a Lloret
Deixalles trobades en la neteja popular d’aquest diumenge a Lloret

La celebració del Dia Mundial del Medi Ambient ha comptat amb la neteja popular, aquest diumenge, i un seguit de tallers fets dissabte a Fenals.

https://twitter.com/Lloret_de_Mar/status/1533161131484782592?s=20&t=E-xcoyxjfOKhYiTW1_DrsQ

Totes les propostes han estat gratuïtes amb l’objectiu de conscienciar els veïns perquè tinguin cura de l’entorn natural del municipi.

spot_img

El + Vist