25 C
Lloret de Mar

Ramon Tremosa: “Catalunya ha viscut una dècada prodigiosa del 2010 al 2020”

El diputat de Junts per Catalunya ha estat a Lloret, aquest divendres, presentant el llibre “Catalunya, potència logística natural”.

Darreres Notícies

Exportacions a l’exterior que han crescut un 78% en els últims 10 anys, increment exponencial del trànsit aeri a l’aeroport del Prat així com de les mercaderies al Port de Tarragona, Barcelona instal·lada en el top 5 dels hubs tecnològics internacionals, gestió d’una xarxa universitària i sanitària que presten uns serveis de qualitat i a uns preus reduïts per a l’usuari, en comparació a d’altres països. Amb aquests arguments, un a un, el diputat de Junts al Parlament de Catalunya, Ramon Tremosa, ha defensat que Catalunya esdevé una potència logística natural.

El diputat Ramon Tremosa (JuntsxCat) a la presentació del seu últim llibre
El diputat Ramon Tremosa (JuntsxCat) a la presentació del seu últim llibre

Tremosa, que aquest divendres ha estat a Lloret per presentar el seu últim llibre, ha repassat amb tot luxe de detalls els indicadors que justifiquen que “Catalunya ha viscut una dècada prodigiosa del 2010 al 2020”. En aquest sentit, el diputat ha desmuntat davant del públic l’operació de propaganda que, segons ell, s’ha orquestrat des de Madrid i que posa de manifest que l’economia catalana està en decadència, sobretot, des que va esclatar el procés sobiranista. L’economista ha sortit del pas d’aquestes informacions i ha assegurat que el país ha sabut orientar la seva acció cap a la productivitat, l’obertura cap a mercats exteriors i el dinamisme.

“CATALUNYA ÉS UN PAÍS SORPRENENT. HAURÍEM DE SER COM GALÍCIA, QUE ÉS UNA REGIÓ PERIFÈRICA I QUE NO HI PASSA RES. LA GENT SE’N VA. EN CANVI, L’ECONOMIA CATALANA, VIA OBERTURA ALS MERCATS INTERNACIONALS, HA FET UN SALT MOLT POTENT“

Ramon Tremosa

Malgrat la captació d’inversions en matèria de tecnologia i indústria o la creació de 6 mil noves multinacionals en l’última dècada, Tremosa ha remarcat que l’economia catalana podria experimentar un major creixement si s’hagués donat sortida al dèficit d’infraestructures que pateix el país.

“NECESSITEM EL CORREDOR DEL MEDITERRANI EN UN PAÍS EXPORTADOR COM EL NOSTRE. TAMBÉ CALDRIA IMPLEMENTAR UNA FISCALITAT MÉS SENSIBLE A LES PIMES I MILLORAR EL SERVEI DE RODALIES. EL QUE FA EFICAÇ UN PAÍS SÓN ELS TRENS DE MERCADERIES I ELS DE RODALIES“

Ramon Tremosa
El diputat Ramon Tremosa (JuntsxCat) a un acte a Lloret de Mar.
El diputat Ramon Tremosa (JuntsxCat) a un acte a Lloret de Mar.

En la presentació del llibre “Catalunya, potència logística natural”, el diputat de Junts ha estat acompanyat de la també diputada lloretenca al Parlament Maria Antònia Batlle, l’exalcalde Romà Cordina, així com altres membres de la secció local.

spot_img

El + Vist