15.1 C
Lloret de Mar

Ramon Vilaró presenta el seu llibre ‘Mabuhay. Bienvenidos a Filipinas’, a Can Gallissà

L'acte anirà a càrrec de l'historiador i antropòleg David Barba. Es farà avui dijous, a les 19 hores, a l'altell de la llibreria.

Mabuhay. Bienvenidos a Filipinas
Mabuhay. Bienvenidos a Filipinas

Darreres Notícies

El periodista Ramon Vilaró, lloretenc d’adopció, presenta aquesta tarda, a la vila, el seu llibre Mabuhay. Bienvenidos a Filipinas.

Es tracta d’una obra dedicada a les Filipines, destí de moda entre els viatgers al sud-est asiàtic. L’obra, inspirada en els anys que Vilaró va fer de periodista en aquest país, fat referència a molts fets destacats i deixa clar que és un destí molt atractiu per als turistes, però molt mogut política i socialment.

Vilaró recull totes les experiències que va viure ell mateix, que el va fer enamorar de la cultura i la gent de les Filipines, un país on ha viatjat desenes de vegades. Dels filipins, Ramon Vilaró destaca que són persones molt acollidores en tots els àmbits.

La presentació del llibre anirà a càrrec de l’historiador i antropòleg lloretenc David Barba. L’acte, que comptarà amb l’autor, comença a les set de la tarda i es farà a l’altell de la llibreria Can Gallissà.

spot_img

El + Vist