14.7 C
Lloret de Mar

Raquel Sans, vicesecretària de Feminismes i LGTBI, fa reflexionar sobre les desigualtats de gènere

La xerrada l'ha organitzat ERC de Lloret a la seva seu i ha comptat amb una trentena d'assistents.

Raquel Sans, a l'acte d'aquest dijous (ERC)
Raquel Sans, a l'acte d'aquest dijous (ERC)

Darreres Notícies

La vicesecretària general de Feminismes i LGTBI, Raquel Sans, ha estat aquest dilluns a la seu d’ERC de Lloret amb l’objectiu de fer prendre consciència als assistents sobre les desigualtats de gènere i les seves implicacions a la vida quotidiana. Ho ha fet amb una sessió amena, en què ha dut a terme jocs participatius.

servicios profesionales jimenez

Raquel Sans explica que sovint els termes teòrics és més fàcil fer-los entendre de manera pràctica. En aquest sentit, ha fet reflexionar, per exemple, sobre cançons i pel·lícules de fa temps, on s’hi detecten clarament els rols que fa temps que s’han incorporat en la nostra socialització.

“Quan analitzes per exemple cançons infantils, escenes de pel·lícules, t’adones de quin rol assigna la societat als homes i quin a les dones i com moltes d’aquestes desigualtats s’expliquen per totes aquestes capes que van generant el que s’espera de cadascú”

Raquel Sans

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, reconeix que encara queda molta feina a fer, però creu que s’estan fent les coses bé.

“A poc a poc, des de les institucions s’està treballant en poder combatre el masclista; és veritat que encara queda molta feina per fer, però jo crec que anem en bona direcció”

Jennifer Pérez

A la sessió, titulada Parlem de desigualtats: Empoderem-nos!, hi han participat una trentena de persones.

spot_img

El + Vist