4.2 C
Lloret de Mar

Raúl Arévalo va escollir els jardins de Santa Clotilde per ser ‘un lloc especial’

El director del curtmetratge d'Estrella Damm ho va dir a la première, on va argumentar que "buscava un indret diferent, on rodar una festa mediterrània, amb mar però sense platja".

Darreres Notícies

“Volíem un lloc especial, diferent, on rodar una festa mediterrània, amb mar però sense platja”. Aquesta és l’explicació que dóna Raúl Arévalo, director de l’anunci de l’estiu de cervesa d’Estrella Damm, gravat en part als jardins de Santa Clotilde.

servicios profesionales jimenez

Són declaracions recollides aquest dilluns en la première del curtmetratge, amb la presència de Peter Dinklage, famós pel seu paper de Tyrion Lannister a la sèrie ‘Joc de Trons’, qui va acaparar la roda de premsa.

El curt, titulat La vida nostra, explica la història d’un jove, a qui interpreta Álvaro Cervantes, que rep l’ajuda del personatge de Peter Dinklage per prendre una decisió vital. Els acompanyen Ingrid García-Jonsson i Marcel Borràs.

En la roda de premsa, a Dinklage li van preguntar, que si fos el personatge a la sèrie de Joc de Trons, què aconsellaria al president d’un país que vol la independència, en referència al procés. La resposta es va centrar en els Estats Units i en Donald Trump. De fet, l’actor va demanar disculpes.

Un any més, els ingredients de l’espot de l’estiu d’Estrella Damm són els habituals: una cançó, uns actors coneguts i l’aire mediterrani. El rodatge ha durat nou dies.

El curt La vida nostra, on surt l’actor lloretenc Paco Moreno, es pot veure sencer a la web de Mediterràniament.

spot_img

El + Vist