8.4 C
Lloret de Mar
Presentació de Fibracat a BTM

Realitat virtual, tendències gastronòmiques i ciberseguretat han centrat el BTM avui a Lloret de Mar

Amb ponents de luxe com Carme Ruscalleda, Carles Gaig, Christian Escribà o Javier de las Muelas.

Presentació de Fibracat a BTM

Darreres Notícies

Realitat virtual per descobrir una destinació abans d’anar-hi o bé per millorar l’experiència ‘in situ’. Això ha explicat l’empresa Visyon, en el Business Tourism Market (BTM), la jornada tècnica sobre turisme feta avui a Lloret de Mar. Un representant de l’empresa, Xavi Conesa, assenyala que “creem eines i continguts immersius per donar a conèixer destinacions o solucionar” punts turístics.

BTM, adreçada al sector del turisme i les administracions, ha debatut avui a la vila sobre seguretat, gastronomia o tecnologia. L’ha seguit de ben aprop Xavier Canalis, d’Hosteltur, el primer mitjà de comunicació d’Espanya especialitzat en turisme i tota una referència. Canalis destaca que “normalment aquests debats es fan en grans ciutats, el fet que siguin a Lloret i que el sector comparteixi coneixements és molt positiu”.

Unes 200 persones han assistit a la jornada, amb ponents de luxe -i molt amens- com els xefs Carme Ruscalleda i Carles Gaig, el pastisser Christian Escribà o el cocteler Javier de las Muelas. La 2a edició del BTM està organitzat per la fundació Guitart, l’agència EFE i l’Agència Catalana de Turisme.

La taula rodona sobre gastronomia al BTM
spot_img

El + Vist