10.9 C
Blanes
Els Moters de Lloret, en la recollida del 2022.

Recollida solidària d’aliments per a Càritas, amb els Moters de Lloret

Serà aquest diumenge a Fenals, amb un matí farcit d'activitats i l'homenatge a Soledad Tello.

Els Moters de Lloret, en la recollida del 2022.

Darreres Notícies

Els Moters de Lloret han muntat una concentració solidària aquest diumenge al barri de Fenals. L’acte té com a finalitat recollir aliments i productes d’higiene bàsics per a famílies necessitades, els quals es faran arribar a Càritas.

Es tracta de la tercera edició d’un esdeveniment que cada any compta amb més persones implicades. L’any passat van recollir més d’una tona en aliments. Un dels organitzadors, Emili Olivé, explica que “tot el que es reculli serà benvingut, des d’aliments com arròs o pasta, a productes infantils, es recullen en una carpa i ho recull Càritas, que es coordina amb Protecció Civil”.

La jornada solidària compta amb les actuacions de l’Ainhoa Zuma, de Miss Maiko i les acrobàcies de moto de Fanny. A més, es retrà homenatge a la fundadora dels Moters de Lloret, Soledad Tello, que va morir en un accident de moto. I hi haurà activitats infantils i ball country amb el Casal de la Gent Gran.

Tot plegat es durà a terme aquest diumenge, 26 de novembre, a partir de les 9 del matí i fins a les 15h, a la plaça Esteve Fàbregas de Fenals. Els Moters demanen a la població que assisteixi a la festa i que col·labori portant aliments per a Càritas, els quals es destinaran a les famílies sense recursos de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist