7.3 C
Lloret de Mar

Remada solidària amb OceanCats, aquest dissabte

Es farà a l'Escala i un dels participants serà el Club Rem Santa Cristina, ja que un dels seus membres és Quim Planells, d'OceanCats.

OceanCats
OceanCats

Darreres Notícies

El Club Rem Santa Cristina mostrarà el seu suport a l’equip català OceanCats, que es troba aquests dies participant en la Talisker Whisky Atlantic Challenge. Recordem que és una prova molt dura, que consisteix en recórrer 5.000 quilòmetres al llarg de l’Oceà Atlàntic i que un dels membres d’aquest equip és Quim Planells, del Club Rem Santa Cristina.

servicios profesionales jimenez

Per enviar ànims als participants, es farà una jornada de rem de dues hores, amb llagut, rem a mar i rem ergòmetre, amb relleus similars als que han de fer els vogadors d’aquesta competició. La idea ha sorgit del Club Nàutic l’Escala i comptarà amb la presència d’entitats que tenen relació amb cadascun dels participants, tal com ha explicat la presidenta del Club Rem Santa Cristina, Anna Rosa Bou.

“Farem una remada igual que una de les sessions que fan ells, ens concentrarem al Club Nàutic l’Escala i farem torns de mitja hora en un llagut”

Anna Rosa Bou

A banda de la competició, un altre dels objectius de l’equip OceanCats és traslladar a la societat la problemàtica que pateixen els mars i oceans, a causa de l’excés de productes d’origen plàstic. El recorregut, recordem, es va iniciar el passat 12 de desembre a l’Illa de La Gomera, a les Illes Canàries, i finalitzarà a l’Illa d’Antigua, al Carib. De moment, l’equip de Quim Planells va en primera posició.

OceanCats (Nautispots)
Els membres d’OceanCats (Nautispots)

Aquesta trobada per donar ànims a l’equip OceanCats es farà aquest dissabte, al Club Nàutic l’Escala.

spot_img

El + Vist