26.6 C
Lloret de Mar
L'estació de bombament d'aigües residuals renovada (Ajuntament de Lloret de Mar)

Renovada l’estació de bombament de la desembocadura de la riera, que tenia 30 anys

Es tracta d'uns treballs necessaris, segons el regidor d'Urbanisme. El cost de prop de 500.000 euros (IVA inclòs) han anat a càrrec del Consorci d'Aigües Costa Brava.

L'estació de bombament d'aigües residuals renovada (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament acaba de renovar l’estació de bombament d’aigües residuals que hi ha ubicada a la desembocadura de la riera i recull les aigües brutes del centre i el nord del municipi.

L'alcalde, Jaume Dulsat, visitant les obres de renovació de l'estació de bombament d'aigües residuals (Ajuntament de Lloret de Mar)
L’alcalde, Jaume Dulsat, visitant les obres de renovació de l’estació de bombament d’aigües residuals (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’aigua recollida s’envia a l’estació central, ubicada al costat de les pistes d’atletisme, i des d’allà es bombeja fins a la depuradora, on es neteja i es retorna al mar.

“Uns treballs que ja tocava fer, perquè fa trenta anys que teníem feta aquesta estació”

Albert Robert

El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, reconeix que els treballs de millora eren necessaris perquè l’estació fa 30 anys que es va construir. Ha estat una tasca molt minuciosa i la inversió ha anat a càrrec del Consorci d’Aigües Costa Brava.

“Han fet una feina de bisturí perquè pràcticament no s’ha notat res a la superfície i, en canvi, a baix s’han hagut de canviar unes canonades que fan més d’un metre de diàmetre”

Albert Robert

El regidor afegeix que van tenir algun entrebanc, que van poder solucionar de manera excel·lent amb l’ajuda de submarinistes.

El regidor d'Urbanisme, Albert Robert, visitant les obres de renovació de l'estació de bombament d'aigües residuals (Ajuntament de Lloret de Mar)
El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, visitant les obres de renovació de l’estació de bombament d’aigües residuals (Ajuntament de Lloret de Mar)

Els treballs han tingut un cost de prop de 500.000 euros, IVA inclòs, que han anat a càrrec del Consorci d’Aigües de la Costa Brava.

La propera estació que caldrà reformar és la de Fenals, que ha quedat petita perquè el barri ha crescut molt en els últims vint anys.

spot_img

El + Vist