7.4 C
Lloret de Mar

‘Retalls de Pastorets’, aquest dissabte i diumenge al Casal de l’Obrera

L'entitat ha recuperat la tradicional obra de Folch i Torres, però amb un format reduït.

Els Pastorets del 2019 (Casal de l'Obrera)
Els Pastorets del 2019 (Casal de l'Obrera)

Darreres Notícies

Després de dos anys sense Pastorets a Lloret, el Casal de l’Obrera recupera la tradició però amb un format reduït.

servicios profesionales jimenez

En aquest sentit, el grup teatral oferirà el que han titulat com a Retalls de Pastorets, tal com ha explicat la directora, Angelina Cardona, que reconeix que ha estat complicat tornar a organitzar uns Pastorets després de dos anys sense poder fer funcions per culpa de la pandèmia.

“Consistirà en fer les escenes clàssiques dels Pastorets, no són retalls d’això i d’allò, sinó que és tota l’escena de pastors, tota la dels dimonis i tota la dels àngels”

Angelina Cardona

Per a Angelina Cardona recuperar la tradició de fer els Pastorets durant les festes nadalenques és important per al Casal de l’Obrera, que fa 65 anys que va començar aquesta aventura, però també per al poble en general.

“És important per a nosaltres, però fins i tot pel poble, són unes festes molt assanyalades”

Angelina Cardona

Es faran dues funcions: una dissabte i l’altra diumenge, a les sis de la tarda, al mateix Casal de l’Obrera. Les entrades valen 7 euros i es poden comprar al Puntet o bé en línia, a través del portal Entrapolis.

De cara a properes edicions, el Casal de l’Obrera té les portes obertes per a totes aquelles persones que vulguin participar en els Pastorets.

spot_img

El + Vist