26.9 C
Lloret de Mar
La reunió d'aquest dimecres a la sala d'actes

Reunió entre l’Ajuntament i la Generalitat per desencallar la creació d’una rotonda als Pinars

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat s’ha reunit aquest dimecres amb l’alcalde, regidors i tècnics municipals.

La reunió d'aquest dimecres a la sala d'actes

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha mantingut aquest dimecres una reunió amb la Generalitat a Lloret per demanar que es construeixi una rotonda a l’entrada dels Pinars. Es tracta d’una demanda històrica dels veïns d’aquesta urbanització, per evitar accidents i cues de trànsit a la carretera C-63 entre Lloret i Vidreres.

L’alcalde explica que els representants del govern català han rebut amb bons ulls la proposta i que estan fent un projecte consultiu de tota la carretera. La resposta obtinguda és que “es faran proves a l’agost per saber la cadència de pas i la velocitat dels vehicles, i ens hem emplaçat al setembre perquè ens proposin alguna solució encara que sigui provisional“.

En la trobada, el consistori també ha explicat el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Lloret al secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín. Aquest pla té per objectiu convertir la vila en un municipi més accessible, eficient, segur i sostenible, amb respecte pel medi ambient. Els principals punts són impulsar un transport més sostenible, fomentar els desplaçaments a peu, ampliar i connectar la xarxa viària per ciclistes, millorar el transport públic i l’ús de les noves tecnologies.

A més, un altre dels projectes que també s’ha traslladat com a prioritari és el carril bus Lloret-Blanes. Ja disposa d’un estudi informatiu des del 2009, però encara no s’ha executat.

spot_img

El + Vist