13.5 C
Lloret de Mar

‘Ritos de amor y guerra’, aquest diumenge al Teatre, amb el Comando Señoras

L'espectacle forma part dels actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones i es farà diumenge, a les 12 hores, abans del Vermut de l'Aurora.

Comando Señoras (Eva Freixas)
Comando Señoras (Eva Freixas)

Darreres Notícies

Ritos de amor y guerra, del Comando Señoras, arriba aquest diumenge al Teatre de Lloret, dins dels actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones i també en el marc de la Capital de la Cultura Catalana.

servicios profesionales jimenez

L’espectacle es va estrenar el 2019 i ha anat evolucionant i canviant amb el pas del temps i en funció de les dones que el duen a terme, que són al voltant d’una vintena, segons ha comentat la directora, Alicia Reyero.

“L’espectacle és un ritual a temps real, des de l’inici i fins al final, en què mostrem molta tendresa, volem donar valor a les cures, a tot el món de la senyora i reivindicar els feminicidis, amb amor, esperit de lluita i amb molta consciència”

Alicia Reyero

“En un raconet de l’imaginari col·lectiu, resideix la Senyora per antonomàsia. La que té el secret millor guardat del brou de Nadal. La que et cura el refredat amb una sopa de farigola. La que et treu la tanda al supermercat, controla les millors ofertes, et cuida, et cuina, t’acompanya. La que calla o la que han fet callar. La construïda a partir d’una imatge que poques vegades es correspon a la realitat: la mala bruixa, la mala sogra, l’alcavota, la xafardera, la vídua, la madrastra…”, explica la companyia. I és que la Senyora és l’ombra de la qual no saps res. Ara totes aquestes “senyores” han decidit apropiar-se de la seva història i organitzar-se. N’hi ha moltes, són per tot arreu. Han sortit d’aquell racó i han desplegat la seva grandesa. Són un comando. Són bèsties. Són bruixes. I estan en guerra.

Ritos de amor y de guerra es podrà veure al Teatre de Lloret aquest diumenge, a les dotze del migdia, i l’entrada és gratuïta. Tot seguit, cap a la una, es farà el tradicional Vermut de l’Aurora, on s’entregarà el tercer Premi Aurora a Montserrat Sala i Vila.

spot_img

El + Vist