13.3 C
Lloret de Mar

Roben diners i números de la Loteria de Nadal al bar del Camp de Futbol Municipal

Segons explica el president del club, Eduard Coloma, ja s'ha interposat la denúncia i, en cas que el número sigui premiat, emprendran accions legals.

El camp amb el bar al fons
El camp amb el bar al fons

Darreres Notícies

El Club de Futbol Lloret denuncia que ha estat víctima d’un robatori al bar del Camp Municipal d’Esport, del qual té la concessió. A través d’un comunicat, l’entitat ha explicat que els fets van tenir lloc durant la matinada de divendres passat.

Algú va accedir a l’interior de la instal·lació i es va endur part dels diners que hi havia a la caixa registradora i 20 números de la Loteria de Nadal. En concret, han estat dues sèries, la 100 i la 101, del número 41.524. Encara es desconeix quantes persones van participar en l’acte vandàlic.

Segons explica el president del club, Eduard Coloma, ja s’ha interposat la denúncia i, en cas que el número sigui premiat, emprendran accions legals. Coloma lamenta aquest tipus de successos. Assenyala que els ingressos del bar serveixen per cobrir les despeses de l’entitat, que treballa amb prop de 250 jugadors de base.

Des del Club de Futbol Lloret han volgut destacar que els números de Loteria que tenen a la venda s’adquireixen, únicament, al bar del Camp Municipal d’Esports.

spot_img

El + Vist