15.6 C
Blanes
La bandera inclusiva, penjada el passat divendres a la façana del teatre.

Roben la bandera inclusiva de la façana del Teatre de Lloret

Segons fonts municipals, la bandera no ha durat ni 24 hores.

La bandera inclusiva, penjada el passat divendres a la façana del teatre.

Darreres Notícies

Roben la bandera inclusiva que estava penjada de la façana del Teatre de Lloret de Mar, amb motiu de la setmana contra la LGTBIfòbia.

Segons fonts municipals, la bandera –que representa tots els col·lectius sigui quina sigui la seva orientació o identitat sexual- va ser penjada el passat divendres a l’edifici i l’endemà dissabte va desparèixer. És a dir, no ha durat ni 24 hores.

circo de las estrellas
Les pintades, al pas de vianants a davant del pavelló del Molí.

Aquest atac no és l’únic que ha tingut lloc a Lloret de Mar. Segons la tècnica d’Igualtat, Mercè Serrano, fa poques setmanes van aparèixer insults en un pas de vianants dels colors de l’Arc de Sant Martí i temps enrere, van fer-se pintades a la nova seu del Servei d’Atenció Integral (SAI).

Les pintades, a la nova seu de la regidoria d'Igualtat.
Les pintades, a la nova seu de la regidoria d’Igualtat.

Aquests fets s’han donat a conèixer avui, el 17 de maig, el dia internacional contra la LGTBIfòbia. Tal com dia com avui, però del 1990, és quan l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals.

Lloret de Mar se suma a la commemoració contra la LGTBIfòbia amb un seguit d’activitats que busquen informar, conscienciar i denunciar atacs com aquests, els quals semblen anar a més.

Jennifer Pérez, regidora d’Igualtat, explica que “volem reinvindicar perquè això no passi i que Lloret no tolera aquests atacs ni actituds”.

Les activitats, que s’allarguen fins dissabte, compten amb una jornada per donar eines als professionals que atenen les persones trans, una formació LGTBIQ+ adreçada al sector turístic i una taula rodona sobre la SIDA.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist