14.9 C
Lloret de Mar

Ruta en bicicleta per Sant Pere del Bosc, amb 130 alumnes de Lloret

És la segona prova de l'Estudiant de Ferro, amb la participació dels instituts Rocagrossa, Coll i Rodès, Institut-Escola i Immaculada Concepció.

Ruta en BTT pels boscos de Lloret.
Ruta en BTT pels boscos de Lloret.

Darreres Notícies

130 alumnes dels instituts Rocagrossa, Coll i Rodès, Institut-Escola i la Immaculada de Lloret de Mar han fet avui un repte important: 18 quilòmetres amb bicicletes tot terreny (BTT).

servicios profesionales jimenez

És la segona prova de l’Estudiant de Ferro, la qual passa per camins i corriols de Sant Pere del Bosc, segons Pau Basart, de l’institut Rocagrossa, qui organitza la competició.

Sortida dels alumnes amb les BTT.
Sortida dels alumnes amb les BTT.

L’activitat consta de tres proves, que es reparteixen al llarg del curs, una per cada trimestre. A finals de l’any passat, es va dur a terme la 1a, que va consistir en córrer a peu 12 quilòmetres pels boscos de Lloret. La segona, una cursa amb bicicletes tot terreny, és avui, 18 de març, i la de natació, amb dos recorreguts de 600 i 1.500 metres, arribarà l’1 de juny.

Ruta en BTT pels boscos de Lloret.
Ruta en BTT pels boscos de Lloret.

Xana Solé, de la Immaculada Concepció, es mostra “contenta de la resposta dels alumnes”. Mentre que Jordi Rupià, Roger Serrano, Jordi Tibau i Ramiro Ceccarossi -tots ells, alumnes del Coll i Rodès- expliquen que hi participen per “disfrutar fent esport, per conèixer altres joves i gaudir de la bici”.

Una de les parades del recorregut.
Una de les parades del recorregut.

L’Estudiant de Ferro no només és una prova esportiva. Es tracta de passar una bona estona, conèixer estudiants d’altres centres i descobrir l’entorn natural de Lloret, tal i com destaca Joan de Domingo, director de l’Institut-Escola.

L’Estudiant de Ferro, que va començar el 2016 i que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia, és un triatló que organitzen els instituts de Lloret, amb el suport de l’Ajuntament i del Consell Comarcal de la Selva.

spot_img

El + Vist