14.8 C
Lloret de Mar

Rutes per nedar a mar obert i gimcanes de descoberta pel bosc de Fenals

Són algunes de les propostes d'aquest estiu del Lloret Nature Summer.

Darreres Notícies

Lloret de Mar potencia les activitats a l’aire lliure aquest estiu, amb propostes educatives i esportives. Ho fa a través del programa Lloret Nature Summer -el qual ha presentat aquesta setmana- amb l’objectiu de posar en valor els atractius naturals de la destinació. L’alcalde Jaume Dulsat assenyala que cada cop són “més valorats pels visitants”.

Al llarg dels mesos de juliol, agost i setembre, s’ofereixen diferents activitats com la marxa nòrdica, amb diferents itineraris, les Rutes del Mar (abans conegudes com a Vies Braves) i les nedades en grup. Cal recordar que Lloret és un dels municipis que compta amb més nedadors actius que realitzen la natació a mar obert i fins i tot té una associació registrada.

Actualment, hi ha dues Rutes de Mar, amb 2,5 quilòmetres abalisats per nedar amb total seguretat, entre les platges de Lloret, Fenals i Santa Cristina, tal i com destaca la regidora d’Esports, Anna García Castany.

Pel que fa a les propostes familiars, el Lloret Nature Summer compta amb gimcanes pels Jardins de Santa Clotilde i el bosc. Un dels objectius és fer descobrir aquest entorn “privilegiat”, segons Ariadna Peña, de l’associació Xatrac, que col·labora organitzant les activitats de l’Ajuntament, amb el Club Esportiu Aigües Obertes. El cost de les activitats serà de 2 euros, que es destinarà a una jornada de conscienciació mediambiental que es farà el proper 4 d’octubre.

Tota l’oferta es complementa amb el programa de dinamització de platges, a les de Lloret i Fenals. Els participants podran comptar amb un miniclub, activitats dirigides i partits de volei platja. Marina Nicolàs, regidora de Platges, assenyala que la principal novetat d’aquest any són les sessions gratuïtes de ioga per adults i famílies.

Amb tota aquesta oferta, Lloret vol donar a conèixer la fauna i la flora del municipi, així com potenciar les activitats esportives i familiars a l’aire lliure. En aquest sentit, cal destacar que ha augmentat l’interès pel producte de turisme actiu. Segons la plataforma d’intel·ligència turística de Lloret Turisme, desenvolupada per l’empresa Mabrian, aquest producte és el segon en mencions en el darrer any, només superat per la platja urbana.

Tota la informació, relacionada amb les activitats, els horaris i les reserves del programa Lloret Nature es pot consultar al web lloretdemar.org i també de manera presencial a les oficines de turisme.

spot_img

El + Vist