16 C
Lloret de Mar

Sa Greska Lloretenca, la nova colla que ha debutat al Carnaval

Creada durant la pandèmia, integra membres d'altres colles i preveu que sumi més persones, després de desfilar a la rua del cap de setmana.

Sa Greska Lloretenca, a la rua lloretenca.
Sa Greska Lloretenca, a la rua lloretenca.

Darreres Notícies

El Carnaval de Lloret de Mar ha donat a conèixer una colla de nova creació. Amb el nom de Sa Greska Lloretenca -que ja és tota una declaració d’intencions-, es va formar tot just en començar la pandèmia, al 2020, però no ha pogut desfilar fins aquest any, ja que no hi ha hagut rua en dues edicions.

servicios profesionales jimenez

Una de les integrants, Susana Yerro, explica que han integrat “membres d’altres colles de Carnaval” i afegeix que “en pandèmia fèiem videotrucades i va anar preparant la disfressa, amb la idea de desfilar al 2021 però no hem pogut fins aquest any”.

Sa Greska Lloretenca s’ha estrenat en la desfilada d’aquest cap de setmana amb una carrossa i una 50a de persones vestides amb disfresses inspirades en els Estats Units dels anys ’50 i ’60, i la seva música.

Sa Greska explica que han gaudit molt amb l’experiència. I que en veure’ls a la rua, molta gent se’ls ha acostat per apuntar-se a la colla. La finalitat, asseguren, és passar-s’ho bé.

A més de participar en la rua de Lloret, on no han guanyat cap premi, ho faran també a Tossa, Calella i Riells i Viabrea.

spot_img

El + Vist