17.1 C
Lloret de Mar
Inauguració de l'exposició

La sala Gold Occasion acull aquest abril una exposició de la veneçolana Isabela Rodríguez

El seu representant és Carlos Toquica, que explica que els quadres de l'artista són obres abstractes que no se centren en cap tema en concret, però que criden molt l'atenció. 

Inauguració de l'exposició

Darreres Notícies

L’artista veneçolana Isabela Rodriguez ha inaugurat la seva primera exposició a l’Estat i ho ha fet a Lloret de Mar. La seva obra, formada per catorze quadres, es pot trobar aquests dies a la sala Gold Occasion, al carrer Sant Pere, número 59.

El seu representant és Carlos Toquica, que explica que els quadres de l’artista són obres abstractes que no se centren en cap tema en concret, però que criden molt l’atenció. L’artista és una noia jove, de 21 anys, i el seu representant assegura que està tenint molt d’èxit a Mèxic i espera triomfar també a Europa.

Carlos Toquica creu que Lloret de Mar és molt bon municipi per fer-hi aquesta exposició, donada la seva condició de destinació turística. La mostra es completarà els propers mesos amb quadres de dos artistes més, procedents de l’Índia i Colòmbia.

Cada artista exposarà durant un mes i després es podran contemplar les obres de tots tres de manera conjunta. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres en horari de matí i tarda.

spot_img

El + Vist