5.5 C
Lloret de Mar

S’allarga fins aquest divendres el termini per votar per correu a les eleccions generals

20.684 persones estan cridades a votar aquest diumenge a Lloret de Mar.

Urna on dipositar el vot
Urna on dipositar el vot

Darreres Notícies

La Junta Electoral Central ha allargat el termini per votar per correu a les eleccions generals fins aquest divendres, a les 14 hores. La decisió s’ha pres després que Correus hagi anunciat que ampliava l’horari d’atenció al públic a les seves oficines on moltes persones fan cua per poder tramitar el vot.

servicios profesionales jimenez

És la segona ampliació del termini que aprova la Junta Electoral, que inicialment s’acabava ahir dimecres.

Sobre els comicis d’aquest diumenge, 20.684 persones estan cridades a votar a Lloret de Mar, amb motiu de les eleccions generals. Es tracta dels cens electoral, que el conformen els espanyols residents i absents al municipi.

De cara a diumenge, la jornada es desenvoluparà amb els horaris i seus habituals. Ubicades a la Casa de la Cultura i a les escoles Pompeu Fabra, Pere Torrent i Esteve Carles. Els col·legis obriran de les 9 a les 20h, de forma ininterrompuda. Acolliran un total de 30 meses.

Un seguit de lloretencs formen part de les llistes per a les eleccions generals del 28 d’abril. Pel Congrés es presenten com a candidats Eduard Coloma per ERC, Antonio Lorente pel PSC, Miquel Gracia per En Comú Podem-Guanyem el Canvi, José Sepúlveda pel PP i Jaime Muzas per Ciutadans, mentre que Paulino Gracia opta al Senat amb la coalició anomenada Front Republicà. A més, Albert Robert és suplent a la llista de Junts per Catalunya.

spot_img

El + Vist