Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
Salvador Pujós

Salvador Pujós torna amb nous gags i entrevistes en una nova versió del ‘Tal com raja’

Serà dimecres que ve, 22 de gener, a les 21 hores, al Casal de l’Obrera. El preu de les entrades, que es poden comprar al Puntet, és de 3 euros.

Salvador Pujós

Darreres Notícies

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Salvador Pujós torna amb una nova versió teatral del seu Tal com Raja. Serà dimecres que ve, 22 de gener, al Casal de l’Obrera.

El lloretenc recupera la idea del mític programa que va presentar a Televisió de Lloret als anys 90, en què una de les claus era que mai no se sabia què passaria. Salvador Pujós reconeix que ha preparat un petit guió, però en els seus programes sempre impera la improvisació, especialment a l’hora de fer entrevistes. El resultat final és un poti-poti de gags i entrevistes desenfadades que agraden molt al públic.

Salvador Pujós a la versió del 2017 (Facebook)

El lloretenc convida tothom a assistir a la nova versió teatral de Tal com raja dimecres que ve i assegura que tothom passarà una bona estona. Qui no faltarà a la cita és el regidor del Teatre, Albert Robert, que recorda perfectament l’èxit que tenia el programa Tal com raja quan s’emetia per Televisió de Lloret.

Per a Albert Robert és un plaer poder comptar amb els xous de Salvador Pujós, a qui ja vam poder veure al Teatre per la Festa Major de Sant Romà del 2017.

Un altre moment del ‘Tal com raja’ 2017 (Facebook)

Tal com raja arriba dimecres que ve, 22 de gener, al Casal de l’Obrera. L’espectacle començarà a les nou de la nit i el preu de les entrades, que es poden comprar al Puntet, és de 3 euros.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.