22.6 C
Lloret de Mar
Samantha Hudson

Samantha Hudson: “Aquest diumenge ens veiem a Lloret de Mar”

La reconeguda activista del col·lectiu LGTBI és la gran convidada a l'acte central per cloure la Setmana Contra l'LGTBIfòbia, aquest diumenge al Teatre (20 hores).

Samantha Hudson

Darreres Notícies

Samantha Hudson, artista, cantant, actriu, celebritat d’internet i activista del col·lectiu LGTBI serà a Lloret aquest diumenge. És la gran convidada de l’acte central de commemoració de la Setmana contra l’LGTBIfòbia.

El Teatre estarà ple aquest diumenge al vespre per veure a Samantha Hudson, que estarà acompanyada d’Alexia Luna, creadora del podcast La hora del bollo; i també hi haurà l’actuació musical de la dragqueen lloretenca Joanne. Samantha Hudson ha enviat un missatge per als oients de Nova Ràdio Lloret convidant-los a gaudir de l’acte de diumenge.

“Soc la Samantha Hudson, la tia més xula d’Espanya, i estic posant la rentadora, perquè m’he adonat que tinc una planxa i he de preparar els models perquè aquest diumenge ens veiem a Lloret de Mar”

Samantha Hudson

L’esdeveniment l’organitzen la regidoria d’Igualtat i l’associació Plurals. La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, està molt satisfeta de la bona resposta que ha tingut l’acte i assegura que serà “un acte molt contundent”.

“Serà un acte molt contundent, sobretot per recordar i reivindicar que Lloret és un municipi lliure d’LGTBIfòbia i que no es tolerarà cap actuació d’LGTBIfòbia”

Jennifer Pérez

Jennifer Pérez lamenta que, segons l’Observatori contra l’Homofòbia, en el primer semestre del 2023 s’han produït més incidències LGTBIfòbiques que en el mateix període de l’any passat a Catalunya.

“És evident que encara queda molta feina per fer, aquesta reivindicació i aquesta lluita ha de continuar fins arribar al punt que no sigui necessari reivindicar cap dia”

Jennifer Pérez

Des de Plurals estan molt orgullosos i també sorpresos d’haver aconseguit omplir tot el teatre, amb gent de Lloret, però també d’altres municipis que vindran exclusivament a veure l’acte central de la setmana.

“Estem veritablement contents i sorpresos de tota la bona acollida que ha tingut l’acte central de la Setmana Contra l’LGTBIfòbia”

Xavi Orri

L’acte central de la Setmana contra l’LGTBIfòbia es farà aquest diumenge, a les vuit del vespre, al Teatre de Lloret.

spot_img

El + Vist