11.1 C
Lloret de Mar

‘Sàpiens’, dirigida per Sergi Belbeu i amb Enric Cambray i Mireia Portas, aquest divendres a Lloret

Es tracta d'una comèdia sobre conspiracions paranormals, que farà reflexionar sobre la creença de superioritat de l'espècie humana i de les desigualtats que es generen en la societat actual.

Un moment de 'Sàpiens'
Un moment de 'Sàpiens'

Darreres Notícies

Una comèdia sobre conspiracions paranormals és la proposta del Teatre de Lloret per demà al vespre. L’obra es titula Sàpiens i, sota la direcció de Sergi Belbel, la protagonitzen dos actors de renom com són Enric Cambray, conegut entre altres per la seva participació a El cor de la Ciutat i Com si fos ahir, de TV3, i Mireia Portas, actriu de Polònia, també de TV3.

Cartell de ‘Sàpiens’

Donen vida al Valentí Puig, Conseller de Salut, i Marga Coll, que farà una proposta que el Valentí no podrà acceptar, però que acabarà trasbalsant la seva vida i la de tota la resta. Enric Cambray explica que l’espectacle fa pensar en un capítol de Black Mirror.

Sàpiens és una obra escrita per Roc Esquius, que reflexiona sobre la creença de superioritat de l’espècie humana i de les desigualtats que es generen en la societat actual. Tot plegat amb un to de comèdia, però des d’un punt de vista realista.

L’obra es podrà veure al teatre municipal demà divendres, a les nou de la nit. El preu de les entrades és de 10 euros i l’espectacle s’inclou dins del programa Apropa Cultura, que vol facilitar l’accés a la cultura a col·lectius en risc d’exclusió social.

spot_img

El + Vist