17.1 C
Lloret de Mar
Formació oferta on line

Satisfacció entre els alumnes de la formació per prevenir el coronavirus al sector turístic de Lloret de Mar

Els participants expliquen que els cursos els ajuden a resoldre dubtes més habituals i a treballar amb més garanties.

Formació oferta on line

Darreres Notícies

Valoracions molt positives entre els alumnes dels cursos de formació que ofereix aquestes setmanes l’Ajuntament al sector turístic. L’objectiu és conèixer a fons totes les mesures d’higiene i seguretat que cal tenir en compte en la reobertura dels establiments, per tal d’evitar la propagació de la Covid-19.

Les sessions, que són gratuïtes, han tingut molt bona acollida entre treballadors i empresaris. Aquests cursos ajuden als participants a resoldre els dubtes més habituals i així poder treballar i afrontar la situació amb millors garanties.

Un dels alumnes de les jornades de formació és Carles Fàbregas, xef executiu de la cadena hotelera Evenia. Considera que és important fer una bona reobertura en què “la complexitat afecti com menys millor als clients”. A més, aposta pels productes de proximitat i de qualitat.

Una altra de les alumnes és Esther Clemente, propietària d’una botiga de roba interior. Explica que les sessions els han servit, especialment, per “resoldre tots els dubtes que s’havien generat”, pel que fa als protocols i la tornada a l’activitat.

Més participants. Anna Hereu, propietària del PdePà, considera que un altre dels aspectes necessaris en aquests moments és que els clients sàpiguen “que els treballadors han passat aquestes formacions” i que tinguin una percepció de seguretat de l’establiment. També des del PdePà, un dels treballadors, Jordi Salas, explica que els cursos els han servit per comprovar les diferències que hi ha entre la manera d’actuar que hi havia fins ara i els nous protocols.

Encara queden alguns cursos per fer, que es duran a terme en els pròxims dies i l’Ajuntament ha deixat oberta la possibilitat d’oferir-ne més. Tota la informació es pot trobar al web de l’Ajuntament, a la secció de Promoció Econòmica.

spot_img

El + Vist