8 C
Lloret de Mar

‘Sebas al Cap’, de Salvador Pujós, al Teatre de Lloret

Es tracta d’un espectacle d’humor en un acte i en vers, que es va estrenar amb gran èxit al teatre de l’Olimp, l’any 1885.

Salvador Pujós i els intèrprets de 'Sebas al cap'.
Salvador Pujós i els intèrprets de 'Sebas al cap'.

Darreres Notícies

Una proposta molt esperada de la Festa Major de Sant Romà arriba aquest cap de setmana de la mà del Casal de l’Obrera, que representarà la funció “Sebas al cap”, dirigida per Salvador Pujós, l’il·lustre pregoner d’aquest 2021.

servicios profesionales jimenez

Es tracta d’un espectacle d’humor en un acte i en vers, que es va estrenar amb gran èxit al teatre de l’Olimp, l’any 1885. A la segona part, hi haurà l’actuació del grup Popurrí, amb cançons del mestre Josep Maria del Rio, dels anys cinquanta, amb lletres que a dia d’avui encara són actuals.

Cartell de l'obra de teatre 'Sebas al cap'.
Cartell de l’obra de teatre ‘Sebas al cap’.

Josep Maria Lloveras, del Casal de l’Obrera, explica que “és una representació d’una obra antiga d’un sol acte, amb un popurri musical, passareu una estona molt agradable”.

Hi haurà dues sessions, que es podran veure al Teatre de Lloret. La primera serà aquest dissabte, a les vuit de la tarda, i la segona serà diumenge, a les sis de la tarda. El preu de les entrades és de sis euros i es poden adquirir al Puntet, de manera anticipada, o a taquilla, el mateix dia de la funció.

spot_img

El + Vist