14.8 C
Lloret de Mar

Segueix la diada de Santa Cristina en directe a Nova Ràdio Lloret i Fitel TV

Una mica de les 8 del matí començarà la retransmissió a internet, per ràdio i als canals de Instagram, Youtube, Facebook i Twitter.

L'arribada de la processó a la platja de Santa Cristina.
L'arribada de la processó a la platja de Santa Cristina.

Darreres Notícies

Nova Ràdio Lloret i Fitel TV s’uneixen per primera vegada amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina, per oferir la retransmissió en directe de tots els esdeveniments de la diada del 24 de juliol.

El programa, emès simultàniament a les xarxes socials de la ràdio i Fitel (a més, al web de l’emissora municipal, al 90.2 de la FM i pels clients de Fitel Network), començarà de bon matí, una mica abans de les 8h, amb l’inici de la processó amb la imatge de la santa des de la plaça de l’Església. Seguirà amb la pujada al vaixell per part de les autoritats, la regata fins al paratge de Santa Cristina i la missa solemne a dins de l’ermita.

La retransmissió continuarà a la tarda, ubicada a la plaça de la Vila, per poder seguir amb tot detall el Ball de Plaça doble, un fet inèdit a Lloret de Mar. Amb les obreres del 2020 que iniciaran el seu ball a les 19h i les del 2021, a partir de les 20h. Aquest serà, sens dubte, un moment molt esperat.

Un equip de periodistes i col·laboradors aniran seguint cada esdeveniment tant a peu de carrer com des del plató de Fitel TV. Les imatges es complementaran amb drons i altres panoràmiques destacades, que permetran captar amb tota la bellesa i solemnitat la jornada central de la Festa Major de Santa Cristina d’aquest 2021 a Lloret de Mar, marcada per les restriccions pandèmiques.

Aquesta programació especial permetrà copsar les declaracions de les personalitats convidades, com Laura Borràs, presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Vilagrà, consellera de presidència, Laia Cañigueral, delegada de la Generalitat a Girona o l’exconseller Josep Rull.

Donades les restriccions d’aforament per garantir la distància social, la majoria de veïns i visitants faran el seguiment de la festa a través de la ràdio municipal de Lloret de Mar, que juntament amb Fitel TV ha preparat una immillorable cobertura mediàtica.

Podreu seguir la diada del 24 de juliol als canals següents:

Facebook, Youtube, Instagram i Twitter de Nova Ràdio Lloret
Facebook, Youtube, Instagram de Fitel
novaradiolloret.org
90.2 de la FM
fiteltelevision.com

Us hi esperem! “Perquè Santa Cristina és nostra”.

spot_img

El + Vist