15.6 C
Lloret de Mar
Joan Pujadas

Segueix la recerca de Joan Pujadas

Joan Pujadas

Darreres Notícies

Segueix, avui, la recerca de Joan Pujadas. El lloretenc va desaparèixer ahir al matí, després de sortir de casa seva per, suposadament, anar a treballar. Com que no va arribar a la feina, un company va alertar la família i aquesta va denunciar-ho als Mossos d’Esquadra.

El cap de Protecció Civil, Felip Carbonell, ha explicat que ahir es va rastrejar tota la zona per on Pujadas passa cada dia caminant per anar a treballar, de casa seva a la Rocagrossa fins a la Planxisteria Lloret, però que no es va trobar cap pista. Avui tornaran a repassar els mateixos llocs, però amb més detall.

Tant els membres de Protecció Civil, com un conjunt de policies locals, mossos d’esquadra, bombers, membres de l’Associació de Defensa Forestal i voluntaris a títol personal, seguiran la recerca ben atents de la investigació que fa la policia per intentar aclarir on pot ser Joan Pujadas. Ahir mateix ja es va començar a buscar el veí de Lloret. Carbonell ha aclarit que el dispositiu es va desplegar abans que fes les 24 hores de la desaparició per decisió dels Mossos.

Des d’ahir, la Policia ha rebut diverses trucades de veïns que asseguren haver vist a Joan Pujadas. I és que els agents demanen a tothom que tingui alguna pista que contacti amb ells, tot i que la informació que proporciona la ciutadania s’ha d’estudiar amb molta cura.

Joan Pujadas té 51 anys, mesura 1.70 i pesa uns 70 quilos. Segons la família, en el moment de la desaparició vestia un anorac negre de la marca Quechua, uns texans i unes botes de muntanya.

spot_img

El + Vist