11.1 C
Lloret de Mar

Les seleccions catalanes aconsegueixen quatre ors al Campionat d’Espanya d’handbol

Són la infantil femenina, la cadet tant femenina com masculina i la juvenil femenina.

Un partit del campionat d'Espanya
Un partit del campionat d'Espanya

Darreres Notícies

Les seleccions catalanes d’handbol base van aconseguir quatre medalles d’or al Campionat d’Espanya disputat a Lloret i rodalies la setmana passada: la infantil i cadet femenines i la cadet i juvenil masculines. A més, el president de la Federació Catalana, Tomàs Moral, també ha destacat que les altres dues seleccions de Catalunya van guanyar un bronze (juvenil femenina) i una plata (infantil masculina).

Aquests bons resultats, que són similars als que s’assoleixen cada any, demostren, segons el president de la Federació, que la feina a Catalunya es fa bé.

Uns 2.000 jugadors de les categories infantil, cadet i juvenil, tant femení com masculí, han disputat més de 300 partits durant la primera setmana de l’any, repartits entre els pavellons de Lloret, Blanes, Malgrat i Calella. Tant les instal·lacions esportives com les hoteleres han agradat molt als organitzadors com participants i acompanyants, que sumaven unes 8.000 persones.

El campionat no es va aturar la diada de Reis i el 6 es van jugar les semifinals, mentre que dissabte dia 7 es van disputar les finals.

spot_img

El + Vist