13.3 C
Lloret de Mar

Els Reis d’Orient ja són a les pistes d’atletisme per saludar els infants de Lloret

La visita de Ses Majestats s'ha adaptat a la situació de pandèmia, però l'alcalde assegura que tenien clar que volien que els infants poguessin veure els Reis.

El Rei Baltasar, aquest matí a les pistes (NRLL)
El Rei Baltasar, aquest matí a les pistes (NRLL)

Darreres Notícies

Ses Majestats els Reis d’Orient ja són a les pistes d’atletisme de Lloret, on s’hi passaran tot el dia saludant als infants del municipi. La situació de pandèmia ha obligat a adaptar la visita dels Reis, però l’alcalde, Jaume Dulsat, té clar que no volien deixar els infants sense la il·lusió de poder-los saludar.

“ÉS UNA NIT MÀGICA, EN QUÈ ELS INFANTS TENEN TOT EL DRET DEL MÓN A ESTAR IL·LUSIONATS PERQUÈ ELS REIS ELS VINGUIN A VEURE A CASA SEVA”

Jaume Dulsat

Tot i així, es farà amb totes les mesures necessàries, de manera que només es podrà veure a Ses Majestats de lluny i amb invitació prèvia.

Un dels primers infants en saludar els Reis d'Orient (NRLL)
Un dels primers infants en saludar els Reis d’Orient (NRLL)

L’alcalde demana a tothom que mantingui la distància de seguretat amb la resta de persones que no siguin de l’àmbit familiar i que es compleixi estrictament l’horari assignat a l’hora de demanar la invitació.

Ses Majestats seran a les pistes saludant els infants durant tot el dia (NRLL)
Ses Majestats seran a les pistes saludant els infants durant tot el dia (NRLL)

L’alcalde també ha fet la seva carta als Reis.

“Els demano salut i que aquesta vacuna que s’està començant a posar que hi hagi dosis per a tothom i que sigui el suficientment forta i combatent perquè puguem reprendre normalitat”

Jaume Dulsat

La previsió és que Ses Majestats siguin a les pistes d’atletisme fins a les nou de la nit, moment en què es posaran en marxa per començar a fer el repartiment. Recordeu que si voleu rebre regals, haureu d’anar a dormir ben aviat.

spot_img

El + Vist