10.2 C
Lloret de Mar

S’esperen moltes parelles d’infants al Ball de Plaça de concurrència popular, d’aquesta tarda

La dansa començarà a les 19:30 hores a la plaça de la Vila, amb la cobla La Principal de la Bisbal.

Ball de Plaça de concurrència popular, del 2015
Ball de Plaça de concurrència popular, del 2015

Darreres Notícies

El Ball de Plaça no només es reserva a les Obreres de cada any i als seus balladors. Després de la Dansa de Ses Almorratxes del passat dilluns, cada any, per Sant Elm, s’organitza el mateix ball però de concurrència popular. Així, la dansa s’obre als nens i les nenes, que segueixen el ritme de les quatre Obreres de Santa Cristina i dels seus acompanyants.

La versió de concurrència popular l’organitza la confraria de Sant Elm. El patró major, Agustí Blanch, explica que els infants “ja coneixen els passos” perquè l’han pogut assajar, ara fa uns dies, al pati de l’Erol.

Des de la Confraria es demana als pares i mares que, per mantenir l’ordre, no entrin a la plaça. A més, hi haurà monitors.

En aquest sentit, el Patró Major reconeix que hi ha moltes parelles de nens i nenes, però insisteix en què l’entitat no vol privar a ningú de ballar. Per això, fa una crida als infants de la vila.

El Ball de Plaça de concurrència popular començarà a les 19:30 hores a la plaça de la Vila, amb la cobla La Principal de la Bisbal, que tot seguit oferirà l’audició de sardanes.

Abans, a partir de les 16:30h, s’oferirà una demostració del Ball de Plaça a l’hospital sociosanitari, perquè en puguin gaudir tots els usuaris que no poden desplaçar-se fins a l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist