Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
PMUS

Sessió participativa per copsar l’opinió dels veïns sobre la mobilitat sostenible al municipi

Aquest dimecres, a les 19 hores, es farà la primera sessió participativa, a la sala polivalent de la Biblioteca.

PMUS

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

L’Ajuntament convoca la ciutadania aquest dimecres per copsar l’opinió dels veïns sobre com ha de ser la mobilitat al municipi. I és que el Consistori ha iniciat el procés de redacció del nou Pla de Mobilitat Sostenible (PMUS). L’actual pla data del 2014 i té vigència fins a finals d’aquest 2019 i el nou s’haurà de desenvolupar entre el 2020 i el 2025.

Es tracta d’una eina que ha de permetre configurar les estratègies en matèria de mobilitat i planificar un conjunt d’actuacions per assolir els objectius desitjats. El regidor de Mobilitat en funcions, Albert Robert, apunta que aquest document és clau per afavorir una mobilitat sostenible a la vila.

En el procés de definició del nou pla tant les empreses com la ciutadania hi tenen un paper fonamental. Per al regidor en funcions, una de les peculiaritats més destacades que tindrà en compte el nou pla serà la millora i consolidació d’un carril bici que uneixi tot el municipi. A més, el document posa de manifest que el 20% de les vies de Lloret assumeixen el 80% del trànsit total, és a dir, es concentra en molt poques vies. Un aspecte primordial que tindrà en compte el nou document.

Perquè tothom pugui dir-hi la seva, aquest dimecres, a les set de la tarda, es farà la primera sessió participativa, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’objectiu és presentar els resultats de la diagnosi tècnica inicial i conèixer quina valoració en fan els veïns de Lloret, que es tindrà en compte per acabar el procés de redacció. Per últim, més endavant es farà una nova sessió de participació per debatre els objectius del nou pla i les propostes concretes per assolir-los.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica