9.1 C
Lloret de Mar
PMUS

Sessió participativa per copsar l’opinió dels veïns sobre la mobilitat sostenible al municipi

Aquest dimecres, a les 19 hores, es farà la primera sessió participativa, a la sala polivalent de la Biblioteca.

PMUS

Darreres Notícies

L’Ajuntament convoca la ciutadania aquest dimecres per copsar l’opinió dels veïns sobre com ha de ser la mobilitat al municipi. I és que el Consistori ha iniciat el procés de redacció del nou Pla de Mobilitat Sostenible (PMUS). L’actual pla data del 2014 i té vigència fins a finals d’aquest 2019 i el nou s’haurà de desenvolupar entre el 2020 i el 2025.

Es tracta d’una eina que ha de permetre configurar les estratègies en matèria de mobilitat i planificar un conjunt d’actuacions per assolir els objectius desitjats. El regidor de Mobilitat en funcions, Albert Robert, apunta que aquest document és clau per afavorir una mobilitat sostenible a la vila.

En el procés de definició del nou pla tant les empreses com la ciutadania hi tenen un paper fonamental. Per al regidor en funcions, una de les peculiaritats més destacades que tindrà en compte el nou pla serà la millora i consolidació d’un carril bici que uneixi tot el municipi. A més, el document posa de manifest que el 20% de les vies de Lloret assumeixen el 80% del trànsit total, és a dir, es concentra en molt poques vies. Un aspecte primordial que tindrà en compte el nou document.

Perquè tothom pugui dir-hi la seva, aquest dimecres, a les set de la tarda, es farà la primera sessió participativa, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’objectiu és presentar els resultats de la diagnosi tècnica inicial i conèixer quina valoració en fan els veïns de Lloret, que es tindrà en compte per acabar el procés de redacció. Per últim, més endavant es farà una nova sessió de participació per debatre els objectius del nou pla i les propostes concretes per assolir-los.

spot_img

El + Vist