13.8 C
Lloret de Mar

Sessió participativa perquè la ciutadania pugui dir la seva sobre el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Aquesta tarda es farà la segona sessió participativa, a les 19 hores, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal, oberta a tothom.

2a sessió participativa del PMUS
2a sessió participativa del PMUS

Darreres Notícies

Aquesta tarda, se celebra la segona sessió participativa del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), en què es convida als veïns a fer propostes per millorar la mobilitat a Lloret. A través de la trobada, també es vol donar a conèixer les línies estratègiques del nou pla, així com les accions concretes en aquest àmbit per als propers 6 anys.

servicios profesionales jimenez

La primera sessió es va celebrar el mes de juny de l’any passat, perquè la ciutadania pogués valorar els resultats de la diagnosi tècnica inicial. En la jornada d’aquesta tarda, tal com explica el regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, els veïns podran fer noves aportacions perquè puguin ser incloses en el nou pla.

El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible és un instrument de planificació de la mobilitat que permet configurar les estratègies sostenibles d’aquest àmbit als municipis, així com planificar el conjunt d’actuacions que permetin assolir els objectius marcats.
Es considera un document molt necessari per aconseguir que els vehicles que són altament contaminants, com els cotxes, tinguin cada vegada menys presència.

El primer Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Lloret es va aprovar l’any 2014. Té una vigència de sis anys, per tant, aquest nou pla haurà de funcionar entre els anys 2020 i 2025, definint les línies estratègiques, els objectius i les noves propostes d’actuació.

La segona sessió participativa és aquesta tarda, a partir de les set, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal. L’entrada és oberta a tothom.

spot_img

El + Vist