13.7 C
Lloret de Mar
Xavi Fornaguera, en una imatge del nou videoclip

S’estrena ‘Si fuera verano’, el nou ‘single’ de Xavi Fornaguera

Xavi Fornaguera explica que la seva nova cançó (que es presenta aquest dijous, a mitjanit) parla de l’amistat que ha creat amb una persona que va conèixer a Madrid.

Xavi Fornaguera, en una imatge del nou videoclip

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Aquest dijous, a les dotze de la nit, s’estrena el nou single de Xavi Fornaguera, titulat “Si Fuera Verano”. El cantant lloretenc presentarà la nova cançó en les diferents plataformes digitals, acompanyada d’un videoclip enregistrat a Lloret.

Xavi Fornaguera explica que la seva nova peça “parla de l’amistat” que ha creat amb una persona que va conèixer a Madrid i de tots els moments i experiències que han viscut junts.

A continuació, una versió acústica que en Xavi ha penjat al seu canal de Youtube:

“Si Fuera Verano” va néixer a través del seu Treball de Recerca de Segon de Batxillerat, en què l’artista va compondre i crear un disc musical. En tot el procés, ha comptat amb les aportacions de diverses persones com Àlex Pérez, en la producció, o la seva professora de cant, Nina Agustí, a més de la lloretenca Júlia Termes, en la gravació del videoclip.

El videoclip ha estat gravat a Lloret, amb zones emblemàtiques per ell com Punta de Garbí, Fenals o Cala Banys.

Xavi Fornaguera
Xavi Fornaguera

El videoclip i la cançó “Si Fuera Verano”, de Xavi Fornaguera, s’estrena aquest dijous, a les dotze de la nit, en les plataformes digitals. Podeu consultar el seu canal de Youtube.

A més, el pròxim dimecres, 14 d’abril, el cantant lloretenc serà el protagonista del programa ‘Amb Veu Pròpia’, de Nova Ràdio Lloret.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.