22.1 C
Blanes
Una de les fotografies de l'exposició, de l'autor Albert Uriach

Set dones que trenquen les estructures patriarcals de l’Índia rural

Són les protagonistes d'una exposició fotogràfica de la fundació Vicente Ferrer, que es troba a la Biblioteca.

Una de les fotografies de l'exposició, de l'autor Albert Uriach

Darreres Notícies

La vida de les dones a l’Índia rural, en fotos que conformen una exposició. Es troba aquests dies a la Casa de la Cultura. La mostra és de la fundació Vicente Ferrer, que obre una finestra a la vida de set dones que pertanyen a les castes més desfavorides.

Amb el suport de la fundació, aquestes dones han aconseguit trencar les estructures patriarcals que les oprimien, aconseguint un millor futur per a elles i les seves famílies.

circo de las estrellas

Aquesta és la realitat que retrata l’exposició. Montse Ortiz, coordinadora de sensibilització de la fundació, conclou que explica la història “de superació de set dones reals en un context advers, en una Índia patriarcal on hi ha discriminació fins i tot abans de néixer”. Afegeix que cada protagonista explica un sector amb què treballa la fundació, com l’habitatge, la discapacitat, l’ecologia, les dones, la sanitat o l’educació.

L’exposició “Dones, Força, Canvi” -centrada en la tasca de la Fundació Vicente Ferrer a l’Índia rural- es pot visitar fins el 12 de gener a la Casa de la Cultura.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist