16.8 C
Lloret de Mar

‘Si ets indiferent, ets còmplice’ busca la implicació de la societat

Això argumenta Joaquim Bohigas, guanyador del concurs de frases contra la violència masclista a Lloret.

Part del jurat del concurs d'eslògans de l'Aurora 2021
Part del jurat del concurs d'eslògans de l'Aurora 2021

Darreres Notícies

“Si ets indiferent, ets còmplice”. Aquest és l’eslògan que presideix enguany, amb una gran pancarta, els actes del 25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència Masclista, a Lloret de Mar.

L’autor és Joaquim Bohigas, qui ha guanyat el concurs de frases que organitza des de fa 13 anys l’associació de dones l’Aurora.

Bohigas, de 46 anys i mestre d’un institut de Girona, explica que “la frase ‘Si ets indiferent, ets còmplice’ vol anar més enllà de la víctima o el maltractador, per buscar la complicitat de la societat”.

No és la primera vegada que Joaquim Bohigas participa en aquest concurs (o en altres) de l’Aurora, i anima tothom, sobretot els més joves, a implicar-se en iniciatives com aquestes.

La frase finalista d’enguany és “ZERO motius per perdonar, SETZE raons per trucar”, de Cèlia Tresserras, professora del Coll i Rodés.

En el concurs d’enguany, s’han presentat fins a 335 eslògans, molts d’ells provinents dels instituts de Lloret de Mar.

Les frases que han guanyat altres anys a Lloret són “La llibertat no té gènere”, “Tornaré a viure sense tu”, “El silenci també mata”, “Ni un cop més” o “La teva lluita és la meva”.

spot_img

El + Vist