18.1 C
Blanes
Pere Arquillué, a l'obra 'El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc', dirigit per Xavier Albertí.

La temporada de tardor al Teatre és “paritària i de qualitat”

Així defineix la regidora Isabel Bernal la programació, amb noms com Pere Arquillué, Sílvia Bel, Xavier Albertí o Natalia Sánchez.

Pere Arquillué, a l'obra 'El cos més bonic que s'haurà trobat mai en aquest lloc', dirigit per Xavier Albertí.

Darreres Notícies

Pere Arquillué, dirigit per Xavier Albertí, a ‘EL COS MÉS BONIC QUE S’HAURÀ TROBAT MAI EN AQUEST LLOC’, és un dels plats forts d’aquesta temporada de teatre a Lloret de Mar. Juntament amb Arquillué, tindrem altres obres de primer ordre ben viat a la vila, com FITZROY, amb Jordi Galceran i Sergi Belbel al darrere, i un repartiment de luxe: Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez. La regidora de Cultura, Isabel Bernal, destaca “un programa de qualitat que aposta per la paritat”.

La directora del Teatre, Amaranta Gibert, fa una clara aposta per LA MALA DICCIÓ, “teatre amb majúscules”, que dirigeix i inicia el cicle dedicat al lloretenc Xavier Albertí, que serà present l’1 d’octubre, dia de la funció. Un dels plats forts de la temporada són ‘Fitzroy‘ (1 de novembre) on Jordi Galceran i Sergi Belbel tornen a carregar la seva artilleria i ho fan amb un repartiment de luxe: Sílvia Bel, Sara Espígul, Míriam Iscla i Natalia Sánchez.

circo de las estrellas
fitzroy
Les quatre protagonistes de ‘Fitzroy’.

Sense deixar de banda el tour del gran Pere Arquillué amb ‘El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc’ (3 de novembre), un monòleg a set veus sobre un petit poble, els seus habitants i els seus secrets.

El cos d’un jove de disset anys, apareix mort, vestit únicament amb un banyador vermell i unes vambes d’esport al mig d’un camp de farratge. La troballa d’aquest cadàver inicia aquest text per un únic intèrpret, on a través de diverses veus, com si es tractés d’un ritual d’exorcisme, ens endinsarem en aquest fet i el bellíssim paisatge rural d’un petit poble on, aparentment, mai passa res. Coneixerem alguns del seus habitants, els secrets que s’hi amaguen i, sobretot, la figura del seu pare, en Ramis, que va morir fa una dècada i esdevé una peça crucial en aquest Rashomon.

la mala dicció
‘La mala dicció’ obre el cicle Albertí.

La temporada teatral lloretenca començarà el diumenge 1 d’octubre amb ‘La Mala Dicció’ de la companyia Indi Gest. Un espectacle dirigit pel lloretenc, Xavier Albertí.

El Teatre de Lloret dedica un cicle a Albertí programant tres espectacles:

  • La Mala dicció (1 d’octubre)
  • El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc (3 de novembre)
  • Havaneres: els catalans a Cuba. Una conferència concert amb Alejandro Bordanove i Xavier Albertí (9 de desembre).

La nova temporada d’arts escèniques comptarà també amb Els Secundaris (14 d’octubre), de Pirates Teatre, una comèdia homenatge als espectacles populars del Paral·lel de principis de segle XX que ha rebut molt bones crítiques des de la seva estrena a Barcelona.

els secundaris
‘Els secundaris’

Les entitats teatrals lloretenques tenen un espai destacat a la programació. Aquesta tardor estrenen espectacle la companyia Ja Cobrarem. Es tracta de l’espectacle ‘Dues petites històries en blanc i negre’ (28 d’octubre) que ens planteja dos judicis paral·lels fruit d’un enrenou a maternitat d’un hospital.

El Casal de l’Obrera estrena ‘Don Cuan Tanorio de LLamp-Brochs’ els dies 11 i 12 de novembre i per cloure la Capital de la Cultura Catalana tres entitats de Lloret, l’associació Hispanoamericana, els Amics de la Música i Muekka impulsen l’espectacle ‘Un altre conte de Nadal’, una versió del conte de Charles Dickens, sota la direcció artística de l’actriu gironina Meri Yanes i la direcció musical d’Elena Martinell. L’estrena s’ha previst pel divendres 15 de desembre.

Finalment Quantus Teatre torna a portar a escena ‘Les Alegres casades del Windsor’, sota la direcció de l’actor lloretenc Joan Romà Ortiz. Serà el divendres 1 de desembre i en aquesta ocasió, els diners que es recullin seran a benefici de l’entitat lloretenca contra el càncer.

Primera programació amb l’Associació Amics del Teatre en marxa.
Aquesta programació que ara arrenca, és la primera que compta amb la recent creada associació Amics del Teatre de Lloret. Una entitat que neix amb la voluntat de participar en la presa de decisions de la programació del teatre i organitzar activitats que vinculin al públic i la creació i l’exhibició teatral.

amics teatre
La nova associació dels Amics del Teatre, el dia de la presentació.

Les entrades i abonaments es posen a la venda aquesta setmana. Es poden comprar online a través del web, al Museu del Mar, Puntet i al mateix Teatre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist