34.4 C
Lloret de Mar

S’inaugura ‘Trajectòries’, la nova mostra del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es podrà visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

-

Trajectòries. Així es titula la nova exposició que acull la Biblioteca i que mostra les obres dels alumnes del Batxillerat Artístic de l’institut Coll i Rodés. Una de les professores, Montse Martínez, explica que la intenció és mostrar tot el procés a l’hora d’elaborar una obra, des que es té la idea fins que s’aconsegueix el resultat final.

“Volíem dedicar l’exposició al procés que fan els artistes –o els nostres alumnes- per tenir una obra acabada, per tant, hi ha obres acabades, però també esbossos”

Montse Martínez

Per a Montse Martínez, el més interessant és la gran varietat d’obres, ja que l’exposició recull treballs de totes les assignatures; per exemple, hi ha escultures de volum, projectes de disseny d’interiors, fotografia, vídeos i pintures, entre altres.

El alumnes preparant l'exposició 'Trajectòries' (Institut Coll i Rodés)
El alumnes preparant l’exposició ‘Trajectòries’ (Institut Coll i Rodés)

En aquest sentit, es demostra que aquest batxillerat té moltes possibilitats.

“Es veuen molts àmbits que pot abastar el Batxillerat artístic, que potser fins ara no estava prou valorat i és un privilegi que el tinguem a Lloret”

Montse Martínez

La professora posa de relleu que cada vegada hi ha més alumnes interessats en cursar el Batxillerat Artístic.

“Comença a haver-hi un bon nombre d’estudiants que s’apunten a aquest batxillerat amb convicció artística”

Montse Martínez

Montse Martínez recorda que l’art el tenim en el dia a dia molt més del que ens pensem i celebra que cada cop tothom en sigui més conscient. A més, arran de la pandèmia encara s’ha fet més palès.

El alumnes preparant l'exposició 'Trajectòries' (Institut Coll i Rodés)
El alumnes preparant l’exposició ‘Trajectòries’ (Institut Coll i Rodés)

La mostra s’inaugura avui, a les cinc de la tarda, amb un acte que tindrà l’aforament limitat. Després, però, es podrà visitar fins al 6 de maig a la sala d’exposicions de la Biblioteca municipal.

- Publicitat -