19.2 C
Lloret de Mar

S’inaugura ‘Trajectòries’, la nova mostra del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es podrà visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

-

Orange fa públic un anunci rodat parcialment a Cala Trons

L'espot, publicat aquesta setmana a les xarxes socials, compta també amb imatges d'un habitatge particular de La Montgoda.

Amb veu pròpia – Personal Xef

La pandèmia obligat a moltes persones reinventar-se. Sobretot el grapat d'hores acumulades a casa durant el confinament van permetre tenir temps per innovar. És...

L’institut Rocagrossa presenta els cicles que ofereixen formació dual

Qui en vulgui més detalls, el 18 de maig es farà una jornada de portes obertes virtual.

Amb veu pròpia – Busharaya Ali Hamad

Després de passar diversos estius a Catalunya -alguns a Lloret- amb el programa 'Vacances en pau', una conjuntivitis el va fer tornar a Lloret...

Els alumnes de batxillerat artístic de l’institut Coll i Rodés exposen a la Biblioteca municipal

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es pot visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Reposicionar la marca Lloret de Mar i transformar les empreses de la destinació

S'han presentat fins a 14 projectes, que implementen la digitalització en el sector.

Trajectòries. Així es titula la nova exposició que acull la Biblioteca i que mostra les obres dels alumnes del Batxillerat Artístic de l’institut Coll i Rodés. Una de les professores, Montse Martínez, explica que la intenció és mostrar tot el procés a l’hora d’elaborar una obra, des que es té la idea fins que s’aconsegueix el resultat final.

“Volíem dedicar l’exposició al procés que fan els artistes –o els nostres alumnes- per tenir una obra acabada, per tant, hi ha obres acabades, però també esbossos”

Montse Martínez

Per a Montse Martínez, el més interessant és la gran varietat d’obres, ja que l’exposició recull treballs de totes les assignatures; per exemple, hi ha escultures de volum, projectes de disseny d’interiors, fotografia, vídeos i pintures, entre altres.

El alumnes preparant l'exposició 'Trajectòries' (Institut Coll i Rodés)
El alumnes preparant l’exposició ‘Trajectòries’ (Institut Coll i Rodés)

En aquest sentit, es demostra que aquest batxillerat té moltes possibilitats.

“Es veuen molts àmbits que pot abastar el Batxillerat artístic, que potser fins ara no estava prou valorat i és un privilegi que el tinguem a Lloret”

Montse Martínez

La professora posa de relleu que cada vegada hi ha més alumnes interessats en cursar el Batxillerat Artístic.

“Comença a haver-hi un bon nombre d’estudiants que s’apunten a aquest batxillerat amb convicció artística”

Montse Martínez

Montse Martínez recorda que l’art el tenim en el dia a dia molt més del que ens pensem i celebra que cada cop tothom en sigui més conscient. A més, arran de la pandèmia encara s’ha fet més palès.

El alumnes preparant l'exposició 'Trajectòries' (Institut Coll i Rodés)
El alumnes preparant l’exposició ‘Trajectòries’ (Institut Coll i Rodés)

La mostra s’inaugura avui, a les cinc de la tarda, amb un acte que tindrà l’aforament limitat. Després, però, es podrà visitar fins al 6 de maig a la sala d’exposicions de la Biblioteca municipal.

- Publicitat -