15.6 C
Blanes
Exemple dels serveis renovats

S’instal·len nous serveis de WC i vestidors en la zona esportiva de la platja de Lloret

Aquesta setmana, l'Ajuntament ha renovat tots els equipaments públics situats a la sorra.

Exemple dels serveis renovats

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’han renovat tots els equipaments públics situats a la platja gran de Lloret de Mar. Des del mòdul de salvament i socorrisme, passant per la biblioplatja, l’espai nadó, el miniclub, fins a les activitats esportives.

A més, s’ha aprofitat els treballs de substitució per a incorporar un seguit de millores. Com els serveis de WC a la zona de socors i al vestuari accessible, així com vestidors a la zona dels esports.

circo de las estrellas

Tot plegat dona resposta a les demandes dels usuaris i dels treballadors que presten els diferents serveis, tal i com explica el regidor de Platges, Jordi Orobitg.

El cost de l’actuació puja una mica més de 300.000 euros. L’Ajuntament ha rebut una subvenció del 50% per part de la Generalitat, a través del Pla del Foment del Turisme.

L’objectiu ha estat millorar i unificar des d’un punt de vista estètic tots aquests mòduls que són públics i que ofereixen serveis diversos als banyistes. Des del servei de socorrisme a activitats esportives, passant per la lectura de la premsa, l’espai per a nadons o activitats per a nens.

Segons fonts municipals, la previsió per al 2019 és renovar tots els quioscos de gelats i les casetes de les activitats aquàtiques situades a primera línia de mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist