21.5 C
Lloret de Mar
Els casals d'estiu, al 2020.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Els casals d'estiu, al 2020.

Darreres Notícies

Aquesta setmana s’han obert les preinscripcions pels casals d’estiu municipals. Es tracta d’un servei que s’adreça a nens i nenes de Lloret nascuts entre els anys 2017 i 2009, corresponent a les etapes d’Infantil i Primària.

Hi ha dues opcions. Una és la del Casal Pere Torrent, que s’ofereix de nou a una del matí. També hi ha el Casal Pompeu Fabra, amb opció de mitja jornada, de nou a una del matí, i jornada completa, amb servei a les tardes, de tres a set. En els dos casos, hi ha servei de menjador.

casal municipal destiu 2020 1
Els casals d’estiu durant l’any passat, en plena pandèmia.

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, subratlla que és una oferta que sol tenir una demanda elevada ja que “les famílies treballen a l’estiu i valoren aquesta activitat de lleure per als seus fills”.

Per poder sol·licitar la plaça, cal enviar tota la documentació al mail educacio.casals@lloret.cat i, un cop es notifiqui, fer el pagament dins del termini fixat. L’infant ha d’estar empadronat a Lloret i les places s’atorgaran per ordre d’entrada i en funció de les condicions laborals dels progenitors.

Els preus són de 92 euros al mes per mitja jornada, i de 130 euros mensuals per jornada completa, sense menjador. Per al segon i successius germans hi ha un descompte del 15%. Per a més informació, cal consultar el web de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist