16.5 C
Lloret de Mar

Solidaritat ciutadana de la gent de Lloret de Mar amb Ucraïna

Es recullen aliments, roba i medicaments al pavelló municipal d'esports i al centre cívic del Molí.

Recollida de productes de de primera necessitat per a Ucraïna al Pavelló Municipal d'Esports, aquest 28 de febrer.
Recollida de productes de de primera necessitat per a Ucraïna al Pavelló Municipal d'Esports, aquest 28 de febrer.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull diferents iniciatives solidàries per recollir roba, aliments i medicaments que es faran arribar als refugiats d’Ucraïna.

Aquests dies hi ha dos punts de recollida. Els han muntat associacions de voluntaris, amb el suport de l’Ajuntament, i estan sent tot un èxit de solidaritat.

D’una banda, unes noies ucraïneses estan rebent tot tipus de productes al pavelló municipal d’esports, a on hi havia el Centre de Distribució d’Aliments.

D’altra banda, els voluntaris per Europa recullen ajuda, fins i tot material per a hospitals, des del centre cívic del Molí. Es demana sobretot roba d’abric de diferents mides, productes d’higiene i menjar en llauna.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, subratlla “l’esperit solidari” de la gent de Lloret i qualifica la resposta “d’espectacular i immediata“.

La recollida ja va començar ahir i va ser tot un èxit. Avui es pot donar material de primera necessitat al pavelló, en horari de tarda i demà al llarg de tot el dia. En el centre cívic del Molí, durant tot el dia d’avui.

spot_img

El + Vist