24.7 C
Lloret de Mar
El suport immediat a domicili és un servei dels Amics de l’Hospital (CSMS)

Sopar solidari del Rotary Club per al Servei de Suport Immediat a Domicili

L'entitat ha programat un sopar de temàtica indiana per divendres 2 de juny, on recaptarà diners per aquest servei dels Amics de l’Hospital de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

El suport immediat a domicili és un servei dels Amics de l’Hospital (CSMS)

Darreres Notícies

El Rotary Club organitza un sopar solidari per recaptar diners que destinarà al Servei de Suport Immediat a Domicili, una iniciativa de l’associació de voluntaris Amics de l’Hospital de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. El lema de l’associació és Cuidem la vida fins al final.

Aquest servei ha arribat a més d’un miler de persones en els últims deu anys, 64 de les quals són de Lloret de Mar. El president del Rotary a Lloret de Mar, Joan Lluís Marigot, explica que cal ajudar aquesta associació perquè fa una tasca molt bona, però és un servei desconegut per bona part de la població.

“Sota el lema ‘Cuidem la vida fins al final’, es facilita que el pacient pugui restar al seu domicili amb el màxim de benestar, afavorint el respecte a la seva voluntat, i capacita a la família per tenir cura de la persona malaltia a la vegada que afavoreix el seu procés de dol”

Joan Lluís Marigot

El sopar serà de temàtica indiana, amb un menú especial i daiquiris i rom cremat per a tothom. A més a més, hi haurà havaneres i es demana als assistents que es vesteixin per a l’ocasió. 

L’àpat està programat per divendres 2 de juny a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort. Qui vulgui assistir al sopar o fer un donatiu per a la causa, pot adreçar-se al Rotary Club a través de les seves xarxes socials.

spot_img

El + Vist