25 C
Lloret de Mar
Participants del Team Albino

S’organitza la primera gala d’arts marcials de Lloret de Mar

Hi participen el Club Taijitsu Lloret, Karate Driss Academy, Team Albino, Autodefensa Marga, Club Esportiu Judo Lloret i Judo Nova Unió.

Participants del Team Albino

Darreres Notícies

Sis entitats d’arts marcials de Lloret de Mar organitzen aquest divendres una exhibició de les seves habilitats. Serà en la primera Gala d’Arts Marcials, en què es podrà comprovar de primera mà el gran ventall de modalitats que es practiquen a la vila.

Al llarg de la gala, es podran veure demostracions de modalitats com el karate, el boxa, el judo o el tai jitsu. A més, també hi participarà Autodefensa Marga, que treballa per donar eines a les dones per defensar-se d’agressions sexuals.

Entre els clubs participants hi ha el Team Albino. El seu president, Albino Orquera, anuncia que “demostrarem de què es tracta cadascuna de les arts marcials que es practiquen a Lloret des de fa anys”.

Un taller d'Autodefensa Marga
Un taller d’Autodefensa Marga

La jornada també pretén despertar l’interès per les arts marcials. Per facilitar la seva comprensió i evitar confusions, hi haurà un comentarista que anirà explicant els aspectes més importants de cada modalitat.

Club Taijitsu Lloret

La primera Gala d’Arts Marcials del Team Albino es farà aquest divendres, a dos quarts de vuit de la tarda, al Pavelló Municipal d’Esports. Hi participaran el Club Taijitsu Lloret, Karate Driss Academy, Team Albino, Autodefensa Marga, Club Esportiu Judo Lloret i Judo Nova Unió.

spot_img

El + Vist