11.4 C
Blanes
Un moment de la visita 'Sorolla a Santa Cristina' (Ajuntament de Lloret de Mar)

‘Sorolla a Santa Cristina’, aquest diumenge, dins del Som Cultura, amb places exhaurides

La proposta l'impulsa Lloret Turisme per sumar-se a la campanya cultural de la Costa Brava.

Un moment de la visita 'Sorolla a Santa Cristina' (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

Lloret de Mar se suma durant aquest cap de setmana a la proposta Som Cultura, que ofereix un gruix d’experiències culturals, patrimonials i artístiques a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. L’objectiu és captar públic de proximitat.  

Aquí a la vila, Lloret Turisme organitza la visita teatralitzada Sorolla a Santa Cristina, produïda per Amargura Cultura. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, apunta que la proposta ha estat un èxit perquè ja s’han exhaurit les places.

“No podíem deixar escapar l’oportunitat d’obrir el ‘Sorolla a Santa Cristina’ al mercat de proximitat perquè van voler les places al mes de setembre”

Elizabeth Keegan

A més a més, en col·laboració amb l’Obreria de Santa Cristina, cada primer dissabte de mes, a les 11.30 hores, es fa una visita guiada a l’ermita de Santa Cristina, de la mà de Jordi Rocas. Una proposta que Elizabeth Keegan recomana molt.

“Una visita que fa el grandíssim Jordi Rocas i és una visita que és un luxe, no només en termes turístics, sinó també per a la gent de casa”

Elizabeth Keegan

La visita guiada a l’ermita de Santa Cristina és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia perquè les places són limitades.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist