18.1 C
Blanes
L'accés al camí de ronda de Can Juncadella.

SOS Costa Brava i altres entitats recorreran el camí de Can Juncadella

És la primera acció sobre el terreny, després que la justícia hagi confirmat la titularitat pública del camí, en litigi des de feia 8 anys.

L'accés al camí de ronda de Can Juncadella.

Darreres Notícies

La plataforma SOS Costa Brava organitza aquest dissabte una excursió al camí de ronda de Can Juncadella. La iniciativa, de caire popular, arriba després que la justícia n’hagi confirmat la titularitat pública. Jordi Palaudelmàs, membre de l’associació ecologista, explica que recorreran el camí, a veure si troben seguretat privada dels propietaris, com havia passat en altres ocasions. “Fa uns anys t’intimidava i et convidava a marxar, a veure què passa aquest dissabte”, afegeix.

La notícia l’hem sabut aquest estiu. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya dona la raó a l’Ajuntament i els veïns podran passar pel camí de ronda de Can Juncalleda. Amb aquesta sentència, que no es pot recórrer, es posa fi a 8 anys de litigis.

circo de las estrellas

El proper pas, del que no hi ha data, és obrir formalment el camí de ronda entre Cala Canyelles i Cala Morisca, al seu pas per Can Juncadella. Un fet reclamat des de fa anys per veïns, entitats ecologistes i partits polítics, a més del consistori.

La trobada és aquest dissabte, 23 de setembre, a les 11h, al carrer Tunis de la urbanització Urcasa. La plataforma ha convidat diferents entitats que practiquen els camins de ronda del territori a sumar-se a l’excursió.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist